Tuesday, May 25, 2010

4de Internationale Jazz Festival Middelburg 2010

4de Internationale Jazzfestival Middelburg 2010 ( Nederlands) 4th International Jazz Festival Middelburg 2010 ( English)

Al Di Meola sluit festival af met daverend concert
4de INTERNATIONALE JAZZFESTIVAL MIDDELBURG 2010
Hans Koert

Het vierde Internatonale Jazzfestival van Middelburg werd afgesloten met een overweldigend concert door de gitaarlegende Al Di Meola. Het festival stond gepland tijdens het pinkterweekend, van 21 t/m 24 mei 2010 in Middelburg.


Een zonovergoten plein tijdens het optreden van Jan Menu ( foto: Hans Koert)

Honderden mensen bezochten het festivalterrein, het sfeervolle abdijplein midden in de stad, om te luisteren naar musici uit binnen- en buitenland zoals Brad Mehldau, Rik Mol, Avishai Cohen, Jan Menu, Dick de Graaf met zijn Clazz Ensemble en, als afsluiter, Al Di Meloa.
Rik Mol en Lex Empress ( foto: Hans Koert)
Avishai Cohen ( foto: Hans Koert)
Jan Menu ( foto: Hans Koert)
Al Di Meola ( foto: Hans Koert)

De komende weken zullen terugblikken gepubliceerd worden over dit festival - als je die niet wilt missen, vraag dan om de nieuwsbrief.

Hans Koert

keepswinging@live.nl


Op maandag 24 mei 2010 werd het vierde Internationale Jazzfestival van Middelburg afgesloten met een daverend concert van Al Di Meola, dat uitliep op een klein feestje voor zowel de musici als het publiek - het eind van een geslaagd festival.


Retrospect
Oscar Aleman Choro Music Flexible Records Hit of the Week-Durium Friends of the Keep Swinging blog Keep Swinging Contributions

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home